Silkroad Online > Ogólna dyskusja
Oszuści !
Avanger21:
UWAGA: moja stara postać AVAnger21 od dawna nie jest mój :P tylko jakiś 20 osób !!!
Witam,
Ostatnio miałem strasznego pecha i dałem się zrobić w balona kupując niby okazyjnie EliXir Waepon za 1kk a nie jak chciałem 100k :(
Koleś niby otwierał już sklep więc zaznaczyłem i przerzuciłem do ekwipunku elixir i jak tylko otworzył kliknąłem potwierdź, i tym sposobem wyssało mi całą okrągłą bańkę. Gostek w momencie otwierania szybko dodał jedno zero. Jednak już było z późno na "rozmowę" szybko uciekł.
Takim ludziom nic nie można zrobić bo nikt nie chce PK. Jedyny sposób to zrobić screenka z Nickiem tak aby inni gracze omijali ich szerokim łukiem i w miarę możliwości psuli gre np. ksując czy lorując.
Gram na Aege prosił bym aby w tym topiku wpisywały się osoby, które też się tak nacięły albo się spotkali z takim chamstwem
Osoby do zlinczowania:
Aege[/size] Araganovis, JoaoGrandao [Brasil], Stall, Stally, _XenuN_, Asdrubals, [Immortals]Warning
I bezapelacyjnie największe n00bki na naszym serwerze: AramisXPL, SzczenekXPL tych "panów" zawsze "wspomogę" nukiem między oczy w job-ie :P
Venice[/size] Pokerface
Athens[/size] Together
Babel[/size] Xengu Hongy
ten gostek, to postać stworzona tylko do tego by innych robić w bambuko, stoi w Hotan a nie ma nawet 2lvl - pojechałem go ostro za to co robi o znikł :(
A ten to koleś z gildii Brasilian też go pojechałem, tłumaczył się że to nie oszustwo O_o
panów moderatorów proszę o usuwanie wszystkich postów, w których nie podaje się przykładów oszustw lub nicków oszustów.
Najlepiej, gdyby każdy podawał screenka, żeby nie było niedomówień :P [/color]
Jasu:
Eh, ja też sie na to nabrałem :(
Nie ufajcie różnież osobie o nicku Stall i Stally <_< [/size]
Podobno oszukała ludzi na ponad 20kk :ph34r:
Gaucho:
Tu kolejny przypadek pacjenta:
Naszczescie nie kupilem, ale bylem bliski straty 1kk.
grunder:
Będzie to temat zbiorczy o oszustach na serverze, nie pisać zbędnych postów bo będą one usuwane ... za zbędne nabijanie sobie postów ostrzeżenie :)
PiccolO:
Ten sam patent z weapon elixir - w trakcie "modification" cena to 100k,
otwierając stall cena rośnie do 700k. Pomny ostrzeżeń nie dałem się nabrać.
Pan nazywa się Asdrubals z gildii Immortals.
Sytuacja miała miejsce na serverze "Aege".
Niestety nie zdąrzyłem zrobić screena, ale mam świadka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej