silkroad

Autor Wątek: Tworzenie własnego servera za pomocą NetDevil.  (Przeczytany 12512 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milosniksilkroad

• Dow Genetos
  • *
A można exp ustawić czy nie ?? .
Cena czy przed Ceną !?

Silkroad Online - Forum Najstarszego Polskiego Portalu

Odp: Tworzenie własnego servera za pomocą NetDevil.
« Odpowiedź #50 dnia: 24 Sie 2009, 18:24:35 »

Offline dW

• Demon Shaitan
  • *
Tzn? Nie mozna expic wiec po co CI exp?

Offline Nakhal

• Brontes
  • *
Raz miałem, że unik ma fioletową kropkę. A tak to nie miał. Czekam na coś lepszego
proszę bardzo, już macie regulaminową.

Offline ussama96

• Edenp
  • *
Witam. Mam problem. Gdy włączam NetDevil, a następnie Sro_Client. Wyskakuje Game Guard. Później to małe okienko od silka na ok. 1 sekundę i znika. Dalej nic się nie dzieje. Co zrobić żeby się włączyło ??

Offline milosniksilkroad

• Dow Genetos
  • *
Dajcie mi link do tej wersji silkroad bo jak chce pobrać  z filefront wyskakuje to The file you are attempting to download is not currently available on our servers or is being processed. Please try your download in a few minutes. 
Cena czy przed Ceną !?

Offline _Olo_

• Yeoha
  • *
  • Gildia: MysticGuards 4ever <3
Witam. Po zatakowaniu mobka skilem(skill tak jakby przyspieszony^^) mob pada jednak nie moge nastepnie zatakowac ani uderzyć nastepnych mobków w czym tkwi problem?
Swsro - HolyKnight / MentoL / lNFEST / Olo

Offline milosniksilkroad

• Dow Genetos
  • *
http://s18.bitefight.onet.pl/c.php?uid=96266

To do jakiejś głupiej gry weź skasuj tą wypowiedź , Tak ludzie nabijają post .
Cena czy przed Ceną !?

Offline SkeJT

• Tiger Girl
  • *
  • Bo0m!HeadSh0T !
A jak druga osoba będzie chciała wejść to ma spatchować na moje IP ?
Nowa jednostka czasu : 1 Najman = 44 sekundy

www.GangstaNet.pl  - najlepsze serwy do Counter Strike'a

Offline HunT

• Ultra Blood Devil
  • *
  • I like trains :)
@UP
O ile wiem to raczej przez taki emulator nie idzie się połączyć (chyba).

Offline dracul6

• Mangryang
  • *
Witam! Czy client jest potrzebny ten z iSRO ? Czy może być np. z ecsro ? A i jescze jedno ;p jeżeli potrzebny jest ten z isro to czy mógłby ktoś wstawić cały client [ nie party, bo strasznie wolno idzie ( jak już mają być party to tylko i wyłącznie MEGAUPLOAD ) ] ? Przewertowałem wujaszka google jednak nic nie znalazłem ;\ [ może jestem ślepy i nie umiem szukac oO ] w każdym bądź razie czekam na odp i mam nadzieje, że ktoś wróci jeszcze do tego tematu, bo mój pościk troche zbyt poźno napisany co do tematu :PP z góry THX za pomocną dłoń ;DD

Offline Mattie

• Maong
  • *
  • Gildia: 404notFound
@up

poczekaj chwiel ten link który podałem był trefny -.-
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.sremx.yoyo.pl/viewtopic.php?f=19&t=34&sid=0a05a18021e8b31fbddc31d1d8256e31

zobacz to i wklej to do jakiegokolwiek silka

ZUO ZUO
« Ostatnia zmiana: 01 Gru 2009, 20:35:14 wysłana przez Mattie »

Offline Yoda

• Yeoha
  • *
Ma to szanse zadziałać. Mam doświadczenie w stawianiu "domówek" serwerów w innych grach. Trzeba spełnić parę warunków. Kiedy ich nie spełnimy zazwyczaj w grach nikt inny nie bd widział naszego serwera a tylko my bd mogli na niego wejść. Przede wszystkim potrzebne jest nam zewnętrzne IP. Z neostradą (zmiennym ip) możemy się już pożegnać. Ip często się zmienia i musielibyśmy codziennie je aktualizować w media pk.
Szybkość neta też gra rolę. Wielkie lagi nawet w normalnym silku występują a oni mają kosmicznie szybki net (japońce nie?  Wyprzedzają Europę o lata.)  Więc przy 512mb to ledwo co 2 osoby posiedzą. Sam silk ciągle ale to ciągle przetwarza informacje waży mało, ale gdzieś to musi się zapisać nie?  Więc wielkie serwery z tego nie powstaną. Można też wykombinować hosting u jakiejś firmy, choć w to wątpię bo nikt nie dawał oferty nielegalnego a zapewne bardzo drogiego hostingu. Wg mnie połączenie do tego jest możliwe ale jak już mówiłem wyżej, nie napalajcie się.

To tyle ode mnie.

@up

Nawet 4+ hotan fortress?
« Ostatnia zmiana: 03 Sty 2010, 13:45:41 wysłana przez Yoda »
Marzenie? Założyć własny priv serwer i nazwać go pstro xd (polish team silkroad online)

Offline kyrtap

• Maong
  • *
@UP
Nie mam zewnętrznego IP, a mimo to 2 osoby się do mnie łączyły - chyba NoHaker między innymi. Tylko, że występowały błędy przy wielu czynnościach. Prędkość wysyłania mam 10mb, a czasem i 20, więc to nie jest problem.

Offline HunT

• Ultra Blood Devil
  • *
  • I like trains :)
Na zmienne IP też jest sposób. Jest taka usługa jak no-ip :P Proponuje ciekawskim o tym poczytać, jest to darmowe ^^ Ale jak ktoś by chciał mieć swój serwer to trzeba wykupić jakiś porządny a nie swój komputer.

Offline Moonlighting

• Przyjaciele
  • Shinu!
To ja właśnie chciałbym mieć zmienne IP a wy się go pozbywacie. Spójrzcie na to z innej strony, przecież możecie pobierać z rapidshare i megaupload praktycznie bez limitów :P

Jest jeszcze jakiś nowszy emulator np by Lyzerk? Też chciałbym się w to pobawić

Offline Yoda

• Yeoha
  • *
Serwer bez zewnętrznego IP jest możliwy, nie wiem za bardzo od czego to zależy, ale spotkałem się z paroma takimi.
Tak, No-IP bawiłem się trochę. Znam jego możliwości i nie jest to jedyne wyjście.
@UP Raczej wątpię. Sremu to najlepsze wyjście ale ogranicza się jedynie do 16 graczy na serwerze. Możliwe że w przyszłości ta ilość się zwiększy.
Jednakże wyszły nowe wersje w których naprawiono sporo bugów.
Marzenie? Założyć własny priv serwer i nazwać go pstro xd (polish team silkroad online)

Offline Kenpachi18

• Mangryang
  • *
http://fotik.pl - ciekawa strona o ciekawych ludziach...
Sami sprawdźcie.

Do tego na stronie znajdziecie ciekawy konkurs...
Do wygrania odtwarzacze mp3 marki Philips.

Umieszczam link do filmiku w którym znajdziecie pozostałe informacje
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=QBnD_B2ZMpc[/youtube]
alternative:
Small | Large

Dożywocie.
« Ostatnia zmiana: 06 Sty 2010, 14:42:24 wysłana przez Moon69 »

Offline kuba333

• Tiger
  • *
  • Pierwsza Zasada To Brak Zasad
to wogule jeszcze działa ??

Offline kyrtap

• Maong
  • *
Wątpię, aby ktoś mógłby Ci to teraz potwierdzić bez ściągania tego. Myślę, że nikt dla Ciebie tego więc nie sprawdzi i musisz zrobić to sam jak tak Cię to interesuje.

Offline desiu

• Water Ghost
  • *
mógłby ktoś odświeżyć linki

1. Client 1,50-1,58
2. NetDevil sremu
3. SremuEng

Offline chuck180

• Tiger
  • *
Zamiast tego , moglibyście zaktualizować temat i zrobić tut o emu Pax'a. Tam w porównaniu do tego da się przynajmniej jakoś pograć i pobawić :P Serwer stawiamy na hamachi i gramy :D Tyle że jest to zabawa na max 2tyg ^^
[Shiz]killed Tiger Girl     11x
[Shiz]killed Cerberus     9x
[Shiz]killed Captin Ivy    4x
[Shiz]killed Uruchi        2x

Offline desiu

• Water Ghost
  • *
nie głupi pomysł masz od swego czasu szukam sposobu gry/zabawy na jakimś priv ale albo plików brakuje albo czegoś innego a tak fajna zabawa.

Offline matmat20

• Demon Horse
  • *
  • Wujek Google nigdy sie nie myli!
  • Gildia: ChoseN
Czesc
Może ktoś odświerzyć linki
(pk2)
Sroemu
Net devil
dzieki:)

Offline exclusive