silkroad

Autor Wątek: Party.  (Przeczytany 6569 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Churchill

• Brontes
  • *
Odp: Party.
« Odpowiedź #25 dnia: 08 Cze 2009, 23:55:30 »
no oczywiście, że w komplecie , z tym, że ja nie mam sił póki co , i wątpie, że będe miał od razu po wyjściu ze szpitala , na układanie teamu ... także chodzi mi o ewentualne wasze dobranie ekipy - ja moge zrobić całą reszte - ale siły na pisanie z ludzmi etc. poprostu nie mam .

Jeśli nie to trudno - Wybaczcie .

Pozdrawiam Church .

Silkroad Online - Forum Najstarszego Polskiego Portalu

« Odpowiedź #25 dnia: 08 Cze 2009, 23:55:30 »

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 09 Cze 2009, 06:00:26 »
nie wylamuj sie teraz :P ja nie lidowac nie chce i nie bede ew. moge poczekac ale pogralbym juz sobie

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 09 Cze 2009, 07:26:47 »
Lidować moge ja - znajdzcie ludzi tylko reszte ( tam bodajże 2 potrzeba - nie powinno być to problemem) .
Nie wyłamuj ? Z przyjemnością , ale na chwile obecną moja psychika nie za dobrze się trzyma - O 16 ordynator będzie na obchodzie i zobaczymy co powie .

Offline Elvised

• Ultra Blood Devil
  • *
  • Jeffrey
« Odpowiedź #28 dnia: 09 Cze 2009, 13:39:31 »
moon, nie myśl sobie że jesteś za fajny z nowym avatarem, zaraz też sobie jakiegoś trzasne, a co do party to dwie pozycje są pewne :
bard - churchill
kleryk - ja
reszta to pewnie beda 4 wizy i dwa warriory albo co sobie tam wymyslicie, mi sie bardzo ustawienie 4wiz/2war podoba bo jest to takie ustawienie gdzie mozna grac nawet jak nie ma wszystkich ludzi bo powiedzmy 3 wizardow juz sie zalogowalo a 4 sie nadal loguje ale w 3 sobie spokojnie damy rade, po prostu mniejsze lurki trzeba bedzie robic : ]

Offline Vookial

• Uruchi
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 09 Cze 2009, 14:20:35 »
Mam nadzieje, że nie zapomnieliście o starym koledze Soul Saviorze. Zawsze chętny do gry z wami. Jeżeli oczywiście przyjmiecie mnie :D

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: 09 Cze 2009, 14:37:54 »
A więc tak - Elivs jest problem chyba :D ... Każy z w/w ludzi pisał mi, że chce grać bard/cler , ale to myśle, że jakoś dogadacie szczegóły gdyby ordynatorowi było zycie nie miłe i chciał przekazać mi złą nowine.

:)

Offline Moonlighting

• Moderator
  • *
  • Shinu!
« Odpowiedź #31 dnia: 09 Cze 2009, 14:59:18 »
Mam nadzieje, że nie zapomnieliście o starym koledze Soul Saviorze. Zawsze chętny do gry z wami. Jeżeli oczywiście przyjmiecie mnie :D

Siema ziom, jesteś z nami ;]

Więc ja będę warkiem (subka cler albo warlock) - lurerem.

Offline Vookial

• Uruchi
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 09 Cze 2009, 15:16:25 »
I co Yellow, wszystkie nasze plany z przedwczoraj legły w gruzach. Znowu pt. No ja nie mam za bardzo wyjścia. Będę wizem.

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 09 Cze 2009, 15:19:32 »
Widze, że tamto party się wam sypie na poważnie ... Tak więc, jak tu ktoś poważny nie weźmie w łapy jakiegoś party to się nie uda nic :P

Więc ... pokolei .

Nie wiem dlaczego milczy narazie surprise666 , Fenixon i Smoked.

Jeszcze 40 minut i widze go na obchodzie ... niech mi powie, że wychodze i wszystko ugadamy ! Jak nie , to zobaczymy co powie - Czy tak czy tak - coś zagramy - nie obiecuje, że się uda i, że wyjdzie lepiej niż inne robione, lecz myśle, że możemy dać rade :)

Co pozostaje mi powiedzieć ? Wish Mi luck ! I czekamy co powiedzą jeszcze inni .

Pozdrawiam .

Offline surprise666

• Kokoru
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 09 Cze 2009, 15:40:21 »
Ja milcze ale ciągle obserwuje temat , więc ciągle jestem z wami:P
Czekam na konkretne informacje, pytania poprostu. Jak będzie cały team to się umówi kiedy gramy.
No ja też chciałem grać bard/cler :P Widzę, dużo osób chce ten unikalny build.
Ale jak zajęte to ok:P znajdzie się coś innego najwyżej.Poprostu tym buildem najbardziej lubię grać ^^

Churchill wracaj do zdrowia, podbijanie świata silkroad czeka ! xD

zło

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 09 Cze 2009, 15:58:47 »
wrocilem dopiero :F ja chcialem grac bardem :<

Offline Moonlighting

• Moderator
  • *
  • Shinu!
« Odpowiedź #36 dnia: 09 Cze 2009, 16:25:54 »
I co Yellow, wszystkie nasze plany z przedwczoraj legły w gruzach. Znowu pt. No ja nie mam za bardzo wyjścia. Będę wizem.

Nic nie legło, a od czego jest mc? :)

Offline surprise666

• Kokoru
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 09 Cze 2009, 17:03:06 »
Dobra to ja będe grał wizz/cler (albo wizz/bard jeśli mogę), nie chcę robić afery i zamieszania w tym, że chcę grać bardem.
Ten build oddaje komuś kto nim będzie grał :P

« Ostatnia zmiana: 09 Cze 2009, 17:30:04 wysłana przez surprise666 »
zło

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 09 Cze 2009, 17:06:22 »
Surprise, czy Smoked nie chodzi o to, że jest zajęte bo ktoś ma widzi mi się ... Spytacjei poprostu Elvisa i Moon'a i Vookiala dlaczego twierdzą, iż jest zajęte.

Póki co - Dziś postaram się poogarniać większość rzeczy.

Dzięki za życzenia jednak nic z tego - 0 popraw ... tego lekarza to chyba trzeba będzie 'opłacić' - co to się na świecie dzieje .

Offline maczop

• Bandit Bowman
  • *
  • Gildia: _GeForce_
« Odpowiedź #39 dnia: 09 Cze 2009, 17:58:39 »
Co do party, mi najabrdziej pasował by rouge :D Ale nie wiem co wy na to. Rogal to wg. mnie build bardzo uniwersalny - moge robic za tanka z buffami lub za lurera. Gdy nie ma wizza moge odpalić x-bow extreme i wsadzać hity prawie jak wizz. Co wy na rogala w pt? Dodam ze to moje "marzenie" żeby mieć rogala :P marzenie na tyle ile można marzyć o postaci w grze :P

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 09 Cze 2009, 19:17:34 »
no ja ewentualnie moge zagrac inna postacia jak bedzie trzeba , moge sie dostosowac do prawie wszystkiego

Offline Elvised

• Ultra Blood Devil
  • *
  • Jeffrey
« Odpowiedź #41 dnia: 09 Cze 2009, 19:35:07 »
@2up rogala juz masz 65 lvl z tego co pamietam a rogal do party to slaby pomysl, a dlaczego church na barda? bo gralem z nim bardzo duzo i po prostu wiem ze jak on jest bardem w party to mi nigdy nie zabraknie many a chce full str klera robic wiec mana nie moze szwankowac, dlatego nie jest to z gory ustalone ale bardzo by mi zalezalo na tym zeby bardowal, bo osoby ktore sie na ten build zglosily szczerze powiedziawszy nie sa mi znane ; s no offense, zawsze idziesz do party z ludzmi ktorych nie znasz ale zalezy mi na tym : p ale bardzo mnie zdziwilo ze nagle tak duzo ludzi chce grac bardem, zdajecie sobie sprawe ze do 90 lvla gra tym buildem sprowadza sie do klikania po kolei kazdego czlonka party na liscie i klikania jednego klawisza? ciapek wydaje mi sie ze jak ty bedziesz grac w tym party to pewnie zaciagniesz za soba hacchiego, wiec wychodziloby to na chwile obecna tak (jesli by bylo po mojej mysli) :
tank 1 - moon
tank 2 - ktos
wiz 1 - smokedmunky
wiz 2 - surprise666
wiz 3 - vookial
wiz 4 - ktos
bard - church
kleryk - ja

maczop zdecyduj sie jak grac i wez hacchiego ogarnij to wtedy ty bys gral tankiem lub wizem i on by gral tankiem lub wizem i sklad bylby pelny na dobra sprawe, ale to wszystko moj wymysl, ktory po prostu wydaje mi sie dobry i tak by bylo moim zdaniem najlepiej ale pewnie ze 100 razy sie to zmieni zanim ruszymy, lub raczej, jesli ruszymy : )

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: 09 Cze 2009, 19:50:07 »
To tak, hola hola .

Ja barda moge odpuścić . Apropo ... ja miałem insane pomysł :) ale byłoby ciężko ... myśle, że dalibyśmy rade :)

Początkowo nikt nie napisał, że party to miałobybyć euro - Miałem rozplan (by me (tm) ) , odnośnie EUR/CHN party ... więc można pomyśleć - kto nie ryzykuje ten nie ma .

Druga sprawa ... Party ma sprawiać przyjemność tak ? Więc dlaczego mamy zabierać komuś przyjemność z gry buildem skoro akurat go chce . Wiem, to brzmi nieodpowiedzialnie ale własnie wziąłem zastrzyk i z bólu musiałem to napisac !

:)

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 09 Cze 2009, 19:53:09 »
ja moge grac kazdy buildem :P lotto

Offline Elvised

• Ultra Blood Devil
  • *
  • Jeffrey
« Odpowiedź #44 dnia: 09 Cze 2009, 19:54:34 »
wiekszosc doswiadczonych graczy powie, ze najlepiej pomieszac party euro z chinolami, bo nie ma np. lepszego lurera/tankera niz blader lub bowman, tylko nie wiem dlaczego ludzie sie tak boja dawac tych chinolow do party, a moj wczesniejszy post to jest propozycja moja jakby to mialo wygladac, wiadomo niech kazdy zagra tym czym chce tylko niech sie najpierw zastanowi bo to takie rzucanie sie na gleboka wode, mowa o grze bardem, niby fajnie ekipa i w ogole nic nie ten ale jednak czlowiek moze sie znudzic, a do Ciebie mam zaufanie ze bedziesz siedzial 24/7 i dawal mane kazdemu i sie nie znudzisz : p

Offline surprise666

• Kokoru
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 09 Cze 2009, 20:01:05 »
@4up i up

Ja w dwóch party grałem bardem, mam bard/cler na 34lvlu i na 41lvlu, więc też potrafię bardować, tzn. żadko się na mnie skarżyli a raczej chwalili :) ale skoro churchill wybrał jako pierwszy ten build to niech on nim gra.
Też mnie to dziwi, że tak dużo osób chce grać bardem, zazwyczaj jest tak że na te miejsca brakuje właśnie osób co by chciało tym buildem grać.To prawda że główna rola barda w party to dawanie many, lecz na wyższym lvlu dobrze sprawdza się też taki char jako battle bard, czyli poprostu co wraz z wizzami uderza (w tym dawając mane) więc bard ma dość dużo roboty w party, bo nikomu nie może zabraknąć many, aby nie spowalniać gry.Do tego trzeba osoby co potrafi tym grać.Bard ma inne zalety oprócz tych co wymieniłem jak np. szybkie farmienie nim na ongach , pięknie wyglądające skille itp. To nie temat o bardzie więc się nie będe rozpisywał.Ale ogólnie to fajnie , że wiecej osób ma chęć grania bardem.A może chcą nim grać bo myślą, że nim nie trzeba nic robić i sobie mogą afkować...heh to cięższa robota nim gra wizzem:)
Mogę grać i wizzem :) Narzekać nie będę i się do tego dostosuje.
« Ostatnia zmiana: 09 Cze 2009, 20:02:19 wysłana przez surprise666 »
zło

Offline maczop

• Bandit Bowman
  • *
  • Gildia: _GeForce_
« Odpowiedź #46 dnia: 09 Cze 2009, 20:03:48 »
Co do topicku, to już jak musze to ewnetualnie moge grać tankiem, chociaż mówie ze rogal byłby bardziej milewidziany :D

@OFFTOP
Churchill napisałem odpowiedź na pm, ale pewnie zauważyłeś :P (wolałem się upewnić) :F

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 09 Cze 2009, 20:13:55 »
To tak Surprise . To właśnie odróżnia mnie od reszty bardów - nie twierdze, iż robie to dobrze , ale ja nie dodaje skilli atakujących - za to zawsze skille Supportujące są FF .

Widzisz Elvis ... mam przeczucie, że o tych chinolach piszesz tak bo mi ufasz . Mówiąc szczerze , to zaryzykowałbym party, w którym od 2 do 3 osób (MAX 3 ) , grałoby chińczykami .

Jak sam wiesz - wszystko mam rozplanowane po mojemu ... i wyliczone - Elvis wiesz o co z liczeniem chodzi :)

A więc ... Jak to widzicie ? No Risk No Life ? Czy jednak standart i gramy tak 'po bożemu' ? :)

Offline Elvised

• Ultra Blood Devil
  • *
  • Jeffrey
« Odpowiedź #48 dnia: 09 Cze 2009, 20:16:39 »
@up
nie pisze tak bo Ci ufam, po prostu wiadomo ze ewidentnie chinskie postacie lepiej sie nadaja na tankowanie/lurowanie z wiadomych powodow, i wszystkie kox party jakie znam sa mieszane : s
i o to mi wlasnie chodzi tez ze taki church rozumie, ze nie powinno sie dodawac skilli atakujacych do barda w party bo jak bedziesz atakowal to nie dosc ze nie zdazysz dawac mane kazdemu to jeszcze sobie zabierzesz skill pointy i potem na skille supportujace Ci bedzie brakowalo : s

Offline surprise666

• Kokoru
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 09 Cze 2009, 20:24:23 »
Rozumiem, bard w tym party ma rolę supportu dla innych graczy spoko:P ja po prostu trochę inaczej patrzę na rolę barda bo grałem też highlvlowcem bardem ale takim nie swoim i pożyczonym.Ale to prawda , że lepiej mieć ff skille supportu bo się lepiej gra party.
Churchill ty całkowicie widzę poświęcasz się dla party, skoro dodajesz tylko skille supportujące, bez ofensywnych, ale czy nie żal by ci chara jak powiedzmy wbijemy troszkę ten wyższy lvl (nie jakijś 95^^ale 64+) i party z jakiś powodów się rozpadnie? Gra tym charem skończona? Chyba że w innym party.

Z tym party mieszanym myślę że można by spróbować, osobiście nie znam takiego party, ale nie zaprzecze gry w takim układzie.
Tylko jaki sugerujecie?
Ponieważ jako tanker to według mnie tylko warrior w euro, bo ma to ściąganie na siebie mobów, czego bladerowi brak.
A reszta?
« Ostatnia zmiana: 09 Cze 2009, 20:28:19 wysłana przez surprise666 »
zło