@2up rogala juz masz 65 lvl z tego co pamietam a rogal do party to slaby pomysl, a dlaczego church na barda? bo gralem z nim bardzo duzo i po prostu wiem ze jak on jest bardem w party to mi nigdy nie zabraknie many a chce full str klera robic wiec mana nie moze szwankowac, dlatego nie jest to z gory ustalone ale bardzo by mi zalezalo na tym zeby bardowal, bo osoby ktore sie na ten build zglosily szczerze powiedziawszy nie sa mi znane ; s no offense, zawsze idziesz do party z ludzmi ktorych nie znasz ale zalezy mi na tym : p ale bardzo mnie zdziwilo ze nagle tak duzo ludzi chce grac bardem, zdajecie sobie sprawe ze do 90 lvla gra tym buildem sprowadza sie do klikania po kolei kazdego czlonka party na liscie i klikania jednego klawisza? ciapek wydaje mi sie ze jak ty bedziesz grac w tym party to pewnie zaciagniesz za soba hacchiego, wiec wychodziloby to na chwile obecna tak (jesli by bylo po mojej mysli) :
tank 1 - moon
tank 2 - ktos
wiz 1 - smokedmunky
wiz 2 - surprise666
wiz 3 - vookial
wiz 4 - ktos
bard - church
kleryk - ja
maczop zdecyduj sie jak grac i wez hacchiego ogarnij to wtedy ty bys gral tankiem lub wizem i on by gral tankiem lub wizem i sklad bylby pelny na dobra sprawe, ale to wszystko moj wymysl, ktory po prostu wydaje mi sie dobry i tak by bylo moim zdaniem najlepiej ale pewnie ze 100 razy sie to zmieni zanim ruszymy, lub raczej, jesli ruszymy : )