silkroad

Autor Wątek: Party.  (Przeczytany 6571 razy)

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
Odp: Party.
« Odpowiedź #150 dnia: 12 Cze 2009, 13:51:42 »
potrzebujemy lurera do pt chetni pisac ;p

Silkroad Online - Forum Najstarszego Polskiego Portalu

« Odpowiedź #150 dnia: 12 Cze 2009, 13:51:42 »

Offline surprise666

• Kokoru
  • *
« Odpowiedź #151 dnia: 12 Cze 2009, 14:07:24 »
@up

Lurer, to Ci chodzi o wariora rozumiem? :P
Przydałby się właśnie taki, lub czwarty wizard
zło

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #152 dnia: 12 Cze 2009, 14:35:50 »
nie chodzi mi konkretnie o lurera :F czerczil jest lockiem i nie jest do tego stworzony :P 2 war albo rogal by sie przydal

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #153 dnia: 12 Cze 2009, 16:34:08 »
Nie nie . Szukamy poprostu 2 warka .

Lvl nadgoni szybko bo jest malutki - gdyby ktoś był chętny - pisać mi PM na forum.

Offline NoMChere

• Hyeongcheon
  • *
  • 0.0
« Odpowiedź #154 dnia: 12 Cze 2009, 16:51:43 »
0.0

Mysle, ze warto dolaczyc. Z tego co slyszalem na TSie party wydaje sie byc ''powazne''

0.0

Offline Vookial

• Uruchi
  • *
« Odpowiedź #155 dnia: 12 Cze 2009, 17:06:02 »
Zdecydowanie najpoważniejsze pt jakie istniało w Polsce. Znamy się jak łyse konie, niektórzy mają już za sobą 3 wspólne pt. Wszyscy znają się na rzeczy, a każdy kto był na Tsie wie jaka jest atmosfera. Np sluchajcie dyskusje z Beckhamem 22222 czy tam Batuhan i jego goroup xD

Generalnie jeżeli chciałbyś dołączyć to teraz jest najlepszy moment kiedy mamy dopiero 12 lvle.
« Ostatnia zmiana: 12 Cze 2009, 17:10:16 wysłana przez Vookial »

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #156 dnia: 12 Cze 2009, 18:55:51 »
Dokładnie . Jeśli tak to zapraszamy, nie ma problemu - byłeś na TSie ? Coś dokładniej - jako kto ?

W razie dogadania bardziej szczegółowych rzeczy mój PM służy uprzejmie .

Offline NoMChere

• Hyeongcheon
  • *
  • 0.0
« Odpowiedź #157 dnia: 12 Cze 2009, 22:16:16 »
jako Yee

Ja tam nie mam zamiaru dolaczac.. farmie sobie chara i teraz jestem skupiony tylko na tym, ale chodzi mi o to, zeby ktos inny sie do was przekonał, bo juz na 1 rzut oka sluszy sie nie napalone dzieciaki a powazne osoby. Nvm.

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #158 dnia: 13 Cze 2009, 03:01:20 »
hm jest 5 ogarnietych osob w szczegolnosci jedna ( czerczil :*) ale sa tez osoby na ktorych polegac nie mozna ;/ np. Elvis i jego spoznialstwo moon to samo :F z takim podejsciem nie ma co startowac nie wyobrazam sobie sytuacji ze 5 osob czeka na 2 ktore mowia ze beda napewno a przychodzi co do czego to nie ma z nimi zadnego kontaktu . Moim zdaniem nie koniecznie musimy grac w silka :P to juz od was zalezy ja jestem chetny do podboju innych gier aczkolwiek w party tez mam ochote popykac
« Ostatnia zmiana: 13 Cze 2009, 08:18:55 wysłana przez SmokedMunky »

Offline Elvised

• Ultra Blood Devil
  • *
  • Jeffrey
« Odpowiedź #159 dnia: 13 Cze 2009, 10:00:23 »
@up wypraszam sobie, wczoraj o 18.36 zacząłem się logować, około 19.10 byłem na grze, po czym po około 15 minutach wyłączył mi się komputer i logowałem się znowu ale nie mogłem się zalogować do godziny 22 ; S każdemu możesz zarzucić spóźnialstwo w tej ekipie ale nie mi, i church może to potwierdzić : ] inna sprawa, że się z wami nie skontaktowałem w sprawie tego, że loguje się na gre i przez to pomyśleliście, że mnie nie ma ale na gg cały czas byłem, można było napisać : <

Offline Moonlighting

• Moderator
  • *
  • Shinu!
« Odpowiedź #160 dnia: 13 Cze 2009, 10:48:38 »
hm jest 5 ogarnietych osob w szczegolnosci jedna ( czerczil :*) ale sa tez osoby na ktorych polegac nie mozna ;/ np. Elvis i jego spoznialstwo moon to samo :F z takim podejsciem nie ma co startowac nie wyobrazam sobie sytuacji ze 5 osob czeka na 2 ktore mowia ze beda napewno a przychodzi co do czego to nie ma z nimi zadnego kontaktu . Moim zdaniem nie koniecznie musimy grac w silka :P to juz od was zalezy ja jestem chetny do podboju innych gier aczkolwiek w party tez mam ochote popykac

Też sobie wypraszam. Spóźniłem się raz i to nie z mojej winy. Zawsze, jak grałem w poprzednich pt, byłem na czas, albo nawet przed. Możesz się zapytać członków pt Phoenix/Hera... Poza tym wbiłem najszybciej, jak się dało i wbiłem lvl. Odrazu jak przyszedłem to dowiedziałem się dodatkowo, że zmieniamy serw.
« Ostatnia zmiana: 13 Cze 2009, 10:50:20 wysłana przez Moon69 »

Offline _Itachi_

• Bandit Archer
  • *
« Odpowiedź #161 dnia: 13 Cze 2009, 10:55:15 »
Też sobie wypraszam. Spóźniłem się raz i to nie z mojej winy. Zawsze, jak grałem w poprzednich pt, byłem na czas, albo nawet przed. Możesz się zapytać członków pt Phoenix/Hera...
na herze ty zawsze byles przed zeby zdazyc sprzedac drop xD
btw moon to dosc punktualny ppl kiedy gralismy na herze nigdy nie widzialem zeby sie spoznil :P no0b

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #162 dnia: 13 Cze 2009, 11:02:21 »
tak nikt sie nie spoznia nikt niczemu nie jest winny a z 3 spotkan gralismy tylko 1 dalczego ? bo ktos zawinil

Offline Churchill

• Brontes
  • *
« Odpowiedź #163 dnia: 13 Cze 2009, 11:46:54 »
Spokojnie Smoked :)

To tak - Elvis , wybacz ale będe teraz szczery - jak nie ide do pracy to nie czekam aż zadzwoni do mnie szef, tylko ja sam dzwonie do niego i go uprzedzam .

Moon, tam raz sie spóźnił, ale jeego miasto ma 1KM , więc jest usprawidliwony ... daleko ma :D

No też widze to ciężko :) ale nie ma problemu - c nas nie zabije to nas wzmocni :) (bynajmniej tych co póki co są ) - gadaliście coś jeszcze wczoraj jak ja poszedłem ?

Offline Elvised

• Ultra Blood Devil
  • *
  • Jeffrey
« Odpowiedź #164 dnia: 13 Cze 2009, 11:49:03 »
@up wiedziałem że napiszesz coś w tym stylu, spoko mogłem coś powiedzieć ale ty weź lepiej gadaj o której dzisiaj gramy bo nie wiem czy się logować czy co robić : ]

Offline xFF

• Penon Warrior
  • *
« Odpowiedź #165 dnia: 13 Cze 2009, 11:53:00 »
I na jakim serwerze wkoncu gracie ?  :) Jestem ciekaw czy wbijecie jakis ladny lv po dluzszym czasie czy niestety problemy isro dadza wam po kosciach xD

@Down xD

Chodzi mi tylko o ze wlasnie przez wbijanie na kochane isro spozniaja sie ludzie itp itd.. xD Poprostu macie sie trzyma bo jak nie to was wszstkich pokolei zjem xD ha
« Ostatnia zmiana: 13 Cze 2009, 12:18:13 wysłana przez xFF »
Projekt : Papu - Pokonać stworzenia diabła z północy

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #166 dnia: 13 Cze 2009, 11:55:58 »
problemy isro ? z tym raczej nie ma problemu za to problemy z ppl nas wykoncza ;p ja moge dzisiaj grac prawie caly dzien w domu przez ta pogode masakra :F

Offline surprise666

• Kokoru
  • *
« Odpowiedź #167 dnia: 13 Cze 2009, 12:14:18 »
O 16:00 jadę na wesele;/ może się z tego jakoś wymigne , bo balować to nie mam ochoty.Ale jeśli nie to sry...nic nie poradzę.
zło

Offline Astas

• Bartis
  • *
« Odpowiedź #168 dnia: 13 Cze 2009, 12:18:11 »
Chętnie bym z wami pograł bo Venus pt chyba nie ma zamiaru wystartować :P. Jednak nigdy nie grałem warkiem i nie wiem czy bym go ogarnął :(

Mimo wszystko życze powodzenia ;)

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #169 dnia: 13 Cze 2009, 12:25:18 »
up : pogadaj z czerczilem
2x up : ja nic nie wiem o 16 :F
3x up : problemy z wbijaniem to jedno :P chodzilo mi o spoznianie sie ludzi
down : omg :D chodzi mi o to ze ktos sie spoznia tzn nie ma go na ts a nie o to ze przez wbijanie sie spoznia
« Ostatnia zmiana: 13 Cze 2009, 12:30:56 wysłana przez SmokedMunky »

Offline xFF

• Penon Warrior
  • *
« Odpowiedź #170 dnia: 13 Cze 2009, 12:28:30 »
@Up

no mowie ze zawsz te wbijanie tez ogranicza wbicie na czas na serwer.
Projekt : Papu - Pokonać stworzenia diabła z północy

Offline surprise666

• Kokoru
  • *
« Odpowiedź #171 dnia: 13 Cze 2009, 12:36:52 »
up : pogadaj z czerczilem
2x up : ja nic nie wiem o 16 :F
3x up : problemy z wbijaniem to jedno :P chodzilo mi o spoznianie sie ludzi
down : omg :D chodzi mi o to ze ktos sie spoznia tzn nie ma go na ts a nie o to ze przez wbijanie sie spoznia

Ja też nic nie wiem o grze o 16:00 ale wesele nie trwa 2 godziny tylko co najmniej do 4 rano oO i nie będzie mnie cały dzien(oczywiście ja się zwinę wcześniej ^^)
zło

Offline SmokedMunky

• Bunwang
  • *
« Odpowiedź #172 dnia: 13 Cze 2009, 12:39:56 »
wesele to przednia zabawa gruba zajeba ;d nie odmowil bym takiej przyjemnosci na rzecz gry w silka
down ; pare kieliszkow wodki i kazdy zna kazdego
« Ostatnia zmiana: 13 Cze 2009, 13:08:22 wysłana przez SmokedMunky »

Offline surprise666

• Kokoru
  • *
« Odpowiedź #173 dnia: 13 Cze 2009, 13:06:30 »
Nie specjalnie dla silka chce tam nie iść...poprostu idę na wesele sąsiada, a tam wiele osób nie znam i mnie jakoś nie kręci taka zabawa:P
zło

Offline Vookial

• Uruchi
  • *
« Odpowiedź #174 dnia: 13 Cze 2009, 13:26:12 »
Wiesz już na pewno czy idziesz, czy nie?