0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
żal.pl ten pasek jest poryty, tak jak i całe legend 5 -.-nie wiem poco zlikwidowali możliwość przełączania pomiędzy inventory/skill/party itd. Powinni nic nie zmieniać, tylko dodać nowe rzeczy, a tam gdzie pisze ile masz % pisze np. 12.... zamiast np. 12,34% jaki żal... -.-xDDDDDDDDDDDDDDDDD
a ja od silka nigdy nie odejdę idź się wyżyj na kimś innym -.-
Cytat: hawx w 18 Mar 2010, 21:27:15No i dobrze może nareszcie dzieci takie jak ty odejdą od silka!Co do tego paska to jak ktoś ma odrobinę mózgu to się domyśli ze to jest pasek expa w liczbach dziesiętnych(no nie do końca,ale nie chce mi się tego tłumaczyć =D)haha, odezwał się dorosły -.- wiem co pokazuje ten pasek, ale czy nie lepiej było, jak był normalny pasek z napisem np 20% ? żal.pla ja od silka nigdy nie odejdę idź się wyżyj na kimś innym -.-
No i dobrze może nareszcie dzieci takie jak ty odejdą od silka!Co do tego paska to jak ktoś ma odrobinę mózgu to się domyśli ze to jest pasek expa w liczbach dziesiętnych(no nie do końca,ale nie chce mi się tego tłumaczyć =D)
Przy ściąganiu tego clienta gdy dochodzą procenty do 99,76% wtedy procenty się cofają do 97. Tak jest cały czas. Fake client? Czy to jest tylko u mnie?