Silkroad Online > Ogólna dyskusja

ToPLSro-Zapraszam

(1/2) > >>

Shenom1234:
ToPLSro

Strona servera http://toplsro.weebly.com/index.html

Krotki opis:

Server   jak widzicie dopiero powstal, atmosfera jest bardzo fajna. Jest to   prywatny server wiec uwazam ze powinien byc duzy exp wiec dalem wszystko   x450 (ale zmienne)
  Niestety narazie konta robie ja prosze pisac na hamachi i prosze nie miec pretensji ze konto zadziala za 1-2h
  Dodatkowo czeste eventy a w roznych zabawach mozna wygrac dobre itemki

GG:19467098
  e-mail: matismasternak@o2.pl

Zapraszam wszystkich serdecznie -_^
  DefenceR

Gormadok:
1) serwer powstał dopiero, więc po czym wnioskujesz, że atmosfera jest super? :)
2) raty x450? nie dasz rady zrobić instant lvl110 czy coś w tym stylu? jesli 1 kill ma mi dawac 10lvli to jaką mam czerpać przyjemnosc z gry, skoro po 1 killu muszę pedzic przez pol mapy zeby zabic adekwatnego mojemu lvlowi potwora? Nie sądzisz, że jesli ten serwer ma byc czyms ciekawym to powinien oferować zabawę? zabawa polega na wbijaniu lvli a nie na wbiciu maxa w godzinę. po tej godzinie będą pvp pod dw, po 2 kolejnych ci gracze sobie pójdą, bo okaże się, że nie ma co robić
3) masz zamiar rozdawać sosy/suny? radość z gry plynęła wlasnie z wydropienia sosa. przyjemniej będzie zostawic raty dropa np. 50, sos x5, som x3 sun x3. dropniecie bedzie mozliwe, ale nie będzie tak, ze po 2 dniach na serwerze dzieki eventom bedziesz miec samych suniarzy. po co wtedy grac jak ty ich ubierzesz?
4) więcej rad miałem ci dać na gg ale zobaczyłem twoj wiek i stwierdziłem, że ryzykowałbym posądzanie o stręczycielstwo nieletnich

morał
jesli chcesz na pseudoemu robić serwer silkowy, to zadbaj o to, zeby było co robic, a nie dać wszystko na starcie i po tygodniu napisać, ze projekt padl, bo nikt nie chce grać na serwerze

BloodStorm:
Hahaha... Nazywasz tak zabugowany emulator serwerem... ? Projekt eSRO ma trade, party, academie, oraz gildię. Na tym emu to nie działa tak więc pozdro xd

PILOT:
Kolorki sprawiły , ze post jest nie do odczytania i razi moje biedne oczy.

Evilwizard:
Obleśnie napisany post.. A poza tym, któryś z moderatorów/adminów powinien poprawić, gdyż jest użyty kolor Czerwony zarezerwowany tylko i wyłącznie dla Administratorów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej